Aanbrengen veiligheidsmarkeringen
Geplaatst op 9 februari 2022

Aanbrengen veiligheidsmarkeringen

Wij hebben bij Unilever in Wageningen een aantal veiligheidsmarkeringen op grond aangebracht. De reden van deze markering is dat de medewerkers hierdoor kunnen zien waar zij moeten uitkijken en waar geen artikelen geplaatst kunnen worden. Op deze manier wordt er gevaar voorkomen.

Rolcoatingvloeren

Wij houden ons bij Bonke al een aantal jaar bezig met het aanbrengen van rolcoating vloeren. Rolcoatingvloeren zijn goed geschikt voor fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen, lokalen en kleedkamer. Deze vloeren bieden namelijk meerdere voordelen, zo zijn de vloeren stootvast, slijtvast en vloeistofdicht. Ook is het schoonmaken van deze vloeren zeer gemakkelijk.  Om aan diverse eisen te kunnen voldoen op het gebied van reiniging, antislip, vloeistofdichtheid en elektrische geleiding beschikken wij over de recentste verfsystemen, technologie, apparatuur en de goede vakmensen.

Wil je meer weten over rolcoatingvloeren of wil je dat wij bij jou een rolcoatingvloer aan komen brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.