Schilderen van jouw woning of bedrijfspand
Geplaatst op 26 juni 2023

Schilderen van jouw woning of bedrijfspand

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van jouw woning of bedrijfspand. Niet alleen zorgt het voor de perfecte afwerking van jouw interieur of exterieur, maar het heeft ook een beschermende functie.

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk is erg belangrijk voor de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand en is normaal gesproken eens in de 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Houd daarom de volgende schilderwerken goed in de gaten: muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren.

Zoals eerder vermeld, is jouw binnenschilderwerk ongeveer eens in de 7 jaar aan vernieuwing toe. Echter, kwetsbare oppervlakken zoals bijvoorbeeld de trap vragen vaker om vernieuwing.

Buitenschilderwerk

Vanwege wisselende weersomstandigheden is jouw buitenschilderwerk gemiddeld iets vaker aan onderhoud toe, ongeveer eens in de 5 jaar. Goed buitenschilderwerk laat jouw woning of bedrijfspand er verzorgd en mooi uitzien, maar het heeft ook een belangrijke beschermende functie. Door het buitenschilderwerk goed te onderhouden, is jouw woning of bedrijfspand beschermd tegen vocht en weersomstandigheden.

Bij Bonke & zn staat klantgerichtheid centraal. We gaan voor een persoonlijke benadering waarbij we kijken naar jouw specifieke wensen. Naast planmatig onderhoud kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor eenmalig schilderwerk. Voor zowel uitvoering als professioneel advies helpen wij je graag.

Ben je geïnteresseerd in planmatig onderhoud of eenmalig schilderwerk? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. We komen graag bij je langs om je te informeren en jouw wensen te bespreken.