bonke onderhoud groenebogen
Geplaatst op 11 augustus 2020

Wijkgericht onderhoud In de groene bogen 

Op dit moment zijn wij bezig met Wijkgericht schilderonderhoud in de wijk In de Groene Bogen. In de Groene Bogen is een gewilde en kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Enschede. In deze wijk staan in totaal tweehonderd koop- en veertig huurwoningen. Het stedenbouwkundig ontwerp en de architectuurstijlen van In de Groene Bogen zijn geïnspireerd op historische voorbeelden. Het stedenbouwkundig plan refereert naar de Engelse tuinsteden Letchworth en Welwyn Garden City bij Londen.

Wat is wijkgericht schilderonderhoud?

Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar met een focus op efficiënter werken en een reductie van de transportkosten.

 Hoe werkt wijkgericht schilderonderhoud?

  1. Meld u nu aan
  2. Neem de buren mee
  3. Ontvang onze voordelen
  4. Profiteer van een strak onderhouden woning

Wat zijn de voordelen van wijkgericht schilderonderhoud?

  • U bespaart samen met uw buren kosten, omdat alle materialen al op locatie aanwezig zijn.
  • Omdat alle materialen aanwezig zijn op locatie is het beter voor het milieu. Het is namelijk niet nodig om alle materialen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, dit komt omdat de volgende locatie in dezelfde wijk is.
  • Doordat we schilders uit de buurt in de buurt inzetten en niet eerst 2 uur reistijd hebben zetten we weer een stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Woont u In de Groene Bogen en wilt u meer informatie over Wijkgericht schilderonderhoud, schrijf u dan nu vrijblijvend in.
Samen gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen.