schildersbedrijf Bonke Stukadoorswerk
Geplaatst op 10 juni 2021

Je wanden laten stucen door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

In de aankomende weken vertellen wij je meer over onze verschillende diensten. Deze week beginnen we met het stukadoorswerk. In dit blogartikel leggen we uit wat stukadoorswerk is en hoe wij jou met jouw stukadoorswerk kunnen helpen.

Schildersbedrijf Bonke Stukadoors

Wat is stukadoorswerk?

Een stukadoor is een vakman die stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels. Het stucwerk kan uit verschillende soorten bestaan, zo heb je specie, (spuit)pleister of gipsmortel. Het stucwerk is een afwerklaag die bedoeld is ter bescherming en kan dienen als strakke onderlaag en dus als basis dient voor bijvoorbeeld schilderwerk of behang. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat een stucafwerking wordt opgenomen in het interieurontwerp. Een ruwe afwerking met structuur en diepte is een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld een industrieel interieur.

Waarom stukadoorswerk door Bonke?

Wij hebben vakkundige mensen op het gebied van stucwerk en daarnaast de juiste apparatuur in huis. Daardoor kunnen wij de meest uitlopende projecten op het gebied van stucwerk en spuitpleisterwerk in combinatie met het schilderwerk voor u uitvoeren. Op deze manier heeft u te maken met maar één aanspreekpunt en kunnen we de planning zo optimaal mogelijk voor u maken. 

Bent u geïnteresseerd in de toepassing van stukadoorswerk of een onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.