bonke schilderonderhoud onderhoud
Geplaatst op 4 augustus 2020

Hoe komt u in aanmerking voor wijkgericht schilderonderhoud?

 Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar met een focus op efficiënter werken en een reductie van de transportkosten.

Is uw huis toe aan schilderonderhoud en heeft u, uw buren ook al over hun huis gehoord. Dan is wijkgericht schilderonderhoud een perfecte oplossing voor u en uw wijk. Als u zich samen met uw buren aanmeldt voor wijkgericht schilderonderhoud bespaart u kosten, deze besparing kan oplopen tot wel 10%.

Dit komt vooral omdat de materialen zoals hoogwerker of klimmateriaal al op de locatie aanwezig zijn en niet van en naar de locatie elke dag gereden moet worden. Dit geldt natuurlijk ok voor de schilder zelf. Als hij het eerste huis af heeft, hoeft hij niet eerst weer in de auto te stappen om bij de volgende locatie te komen. Maar is de volgende locatie al het huis ernaast. Hierdoor is de reistijd nihil en kan hij zich volop focussen op het schilderwerk, en hier is hij natuurlijk het beste in.

Ga bij uw buren langs om te vragen of zij nog schilderwerk hebben. Meld u samen aan, dan gaan we samen in gesprek met u en uw buren over de werkzaamheden. Daarnaast kunnen we gelijk een planning maken voor de aankomende periode, zodat we optimaal voor u kunnen werken.

Schrijf u nu in via het inschrijfformulier onderaan de pagina. Deze pagina is te vinden via onderstaande knop.