Schilderwerk bij Schildersbedrijf Bonke
Geplaatst op 11 november 2022

Schilderwerk bij Schildersbedrijf Bonke

Wij nemen veel verschillende werkzaamheden voor onze klanten af. Zo doen wij bijvoorbeeld stucwerk, beglazing, kunststofvloeren, gevelbeplating en reiniging en beton- of houtreparatie. Maar ook doen wij uiteraard nog steeds schilderwerk.

Planmatig schilderwerk

Wij kunnen jouw huis of pand ook op basis van een meerjarenschema onderhouden, hierbij komt ook het schilderwerk kijken. Dit bieden wij jou aan vanuit ons Planmatig Onderhoud. Het voordeel van een meerjarenschema is dat jij precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. En ook weet je wat de daarbij behorende kosten zullen zijn. Het afnemen van een meerjarenplan werkt kostenbesparend, zo bespaar je namelijk ongeveer 20% op je kosten doordat je op tijd je onderhoud laat doen.

Schilderwerk in combinatie met stucwerk

Bij ons kunt je jouw stucwerk in combinatie met schilderwerk afnemen. Dit heeft als voordeel dat er voor beide werkzaamheden één aanspreekpunt. Zodra de stucadoor klaar is kan de schilder beginnen. Omdat de stukadoor en de schilder beide vanuit Bonke komen kan de planning optimaal gemanaged worden.

Wil jij weten wat er bij jou mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.