bonke schildersbedrijf particulier zakelijk dienstverlening
Geplaatst op 3 mei 2019

Schildersbedrijf Bonke & Zn voor zakelijke dienstverlening

In het vorige artikel hebben wij het gehad over de diensten van Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulieren. Ook op zakelijk gebied ben je bij Bonke aan het juiste adres. In dit artikel vertellen wij jullie graag meer over onze zakelijke dienstverlening.


Onze diensten

Al onze diensten zijn natuurlijk geschikt voor zowel particulieren als voor zakelijk. Toch komen sommige werkzaamheden vaker voor bij zakelijke dienstverlening, zoals gevelreiniging voor een bedrijfspand. Klik hier om al onze diensten te bekijken.


Schildersbedrijf Bonke & Zn actief in alle branches

Dagelijks werken wij voor verschillende soorten organisaties. Van onderwijsorganisaties tot zorg- en woningcorporaties of projectontwikkelaars. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor bedrijfspanden. Neem een kijkje bij onze projecten en bekijk onze werkzaamheden.


Een uniek product van Bonke & Zn

IPS 2000, oftewel planmatig onderhoud van een hoge kwaliteit voor jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk dat je bedrijf er altijd goed en verzorgd uitziet. Met het unieke planmatig onderhoud van Bonke heb je weinig omkijken naar de schilderwerkzaamheden door een vaste planning. Een vaste planning waarbij vakmanschap, communicatie en een strakke organisatie een grote rol spelen.

Voor elk bedrijf maken we een geheel gepersonaliseerde planning. De planning is op basis van jouw wensen en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd aan jouw bedrijfspand.


Schilderwerkzaamheden

Voor zowel buiten- als binnenschilderwerk ben je bij Bonke aan het juiste adres. Wil je geen vaste planning maar eenmalig schilderwerk? Ook dat is mogelijk. Samen bekijken we welke werkzaamheden er uitgevoerd mogen worden en gaan we aan de slag. Voor meer informatie over onze schilderwerkzaamheden, klik dan hier.


Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.