bonke stadskantoo enschede schilderwerk ips2000
Geplaatst op 1 december 2020

Planmatig schilderonderhoud bij het stadskantoor van Enschede

Afgelopen weken zijn wij met buitenschilderwerk bezig geweest en hebben wij een IPS2000 plan gemaakt voor het stadskantoor in Enschede. Op 26 november 2020 hebben wij het schilderwerk kunnen opleveren. Wat wij gedaan hebben aan werkzaamheden en wat een IPS2000 plan is leest u in dit blogartikel.

Planmatig onderhoud: IPS2000

Allereerst hebben we een IPS2000 plan gemaakt voor het stadskantoor. Een IPS2000 plan is een meerjaren onderhouds adviesplan. Hierin staan de verwachte werkzaamheden voor de aankomende jaren vermeld, met daarbij de verwachte kosten. Met dit plan kunt u, op basis van ons advies, tijdig bepalen wanneer onderhoud gepleegd moet worden aan uw pand. Dit zorgt ervoor dat uw pand er altijd strak uitziet en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van IPS2000? Klik op onderstaande knop.

Buitenschilderwerk

Nadat we het IPS2000 plan hebben opgesteld zijn we bezig gegaan met de buitenschilderwerkzaamheden. Voor het stadskantoor hebben we alle kozijnen geschilderd en hebben we alle gevelbetimmering gebeitst.

Wilt u meer weten over buitenschilderwerk of onze andere diensten? Bekijk dan onze diensten.

Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan onze projectpagina.