bonke dura vermeer verduurzamen rijssen
Geplaatst op 17 december 2020

Verduurzaming van 48 eengezinswoningen in Rijssen

1 december 2020 zijn wij in opdracht van Dura Vermeer begonnen met de verduurzaming van 48 eengezinswoningen van Viverion in Rijssen. Welke werkzaamheden wij bij deze verduurzaming hebben uitgevoerd vindt u in dit blogartikel.

De 48 eengezinswoningen worden duurzamer gemaakt door onder andere het plaatsen van isolatieglas, een nieuw ventilatiesysteem bij de ramen, zonnepanelen en een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Binnen deze verduurzamingen hebben wij een aantal werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Wij gaan onder andere nieuwe HR++ beglazing plaatsen met zelfregelende ventilatieroosters, daarnaast zorgen we voor het binnen- en buitenschilderwerk van de kozijnen, ramen en deuren. Als laatste verzorgen we het schilderwerk in de badkamers en de toiletten. 

Dit project loopt van 1 december 2020 tot eind maart 2021. Om u een goed beeld te geven van hoe we deze verduurzaming aanpakken en hoe wij u hierbij kunnen helpen zullen we in de aankomende periode nog een aantal blogartikelen hierover plaatsen. Hierin zal onder andere een video komen te staan hoe we de beglazing hebben aangepakt, van het inmeten van de ramen tot en met het plaatsen en afwerken. 

Wilt u meer informatie over onze diensten zoals bijvoorbeeld het plaatsen van beglazing. Klikt u dan op onderstaande knop.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project of andere projecten, klik dan op onderstaande knop.