Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven
Geplaatst op 23 maart 2022

Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven 

Planmatig onderhoud is onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van een plan die wij van te voren maken. Dit plan heet een MeerJarenOnderhoudsPlan, oftewel MJOP. In dit meerjarenplan komen meerdere werkzaamheden voor, denk hierbij onder andere aan schilderwerk, beton- en houtreparatie, beglazing, spuitpleisterwerk, kunststofvloeren, gevel- en beplating reiniging en mutatieonderhoud. 

Om een meerjarenplan voor het planmatig onderhoud op te kunnen stellen lopen wij eerst samen met jou een aantal stappen door. De bedoeling in deze stappen is dat voor zowel jou als ons duidelijk wordt welke werkzaamheden het pand nu en in de aankomende jaren nodig heeft. In dit blogartikel leggen wij de benodigde stappen uit en benoemen wij de voordelen van een meerjarenplan.

Opstellen van het meerjarenplan

In de eerste stap bespreken we samen met jou welke plannen je de komende tijd hebt voor jouw pand. Door dit in kaart te brengen weten wij waar de focus op moet liggen.

Wij komen langs voor een inspectie van jouw pand, waarna je een advies ontvangt met daarin onze ideeën over het benodigde onderhoud met de daarbij behorende kosten.

Wij gaan aan de gang met de geplande werkzaamheden.

Na oplevering van de werkzaamheden krijg je een vrijblijvend meerjaren advies.

Wat is het voordeel voor jou?

Wij nemen jou een grote bak werk uit handen. Je hebt een duidelijk overzicht voor de komende jaren met welke werkzaamheden er op de planning staan, wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd en hoeveel dat zal gaan kosten. Maar dat is nog niet alles, er is namelijk meer: 

  • Een vermindering in de kosten voor onderhoud tot wel 20%, door tijdig professioneel onderhoud
  • Een strakke planning en organisatie.
  • Vakmanschap en kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt.

Heb je interesse in het opstellen van een meerjarenplan? Neem vrijblijvend contact met ons op.