Bonke Planmatig onderhoud particulieren
Geplaatst op 17 maart 2022

Hoe werkt planmatig onderhoud voor particulieren

Planmatig onderhoud is onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van een plan die wij van te voren maken, een meerjarenplan. In dit meerjarenplan kunnen meerdere werkzaamheden zitten, zo kunnen wij het schilderwerk maar ook beton onderhoud, beglazing, spuitpleisterwerk, kunststofvloeren, gevelreiniging en -beplating, beton- en hout reparatie, mutatie onderhoud voor jou doen.

Om een meerjarenplan voor het planmatig onderhoud op te kunnen stellen moeten wij eerst een aantal stappen doorlopen. De bedoeling in deze stappen is dat voor zowel jou als ons duidelijk wordt welke werkzaamheden het pand nodig heeft. In dit blogartikel leggen wij deze stappen uit en geven wij de voordelen van een meerjarenplan.


Opstellen van het meerjarenplan

In de eerste stap bespreken we samen met jou welke plannen je de komende tijd hebt voor jouw woning. Wilt jij er zelf blijven wonen, wil je het gaan verhuren of verkopen? Of heb je andere plannen dan dit? Door dit in kaart te brengen weten wij waar de focus op moet liggen.

Wij komen langs voor een inspectie van jouw woning, waarna je een advies ontvangt met daarin onze ideeën over het benodigde onderhoud met de daarbij behorende kosten.

Wij gaan aan de gang met de geplande werkzaamheden.

Na oplevering van de werkzaamheden krijg je een vrijblijvend meerjaren advies.


Wat is voor jou het voordeel?

Wij nemen jou een grote bak werk uit handen. Je weet voor de komende jaren welke werkzaamheden er op de planning staan, wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd en hoeveel dat gaat kosten. Maar dat is nog niet alles, er is namelijk meer: 

  • Een vermindering in de kosten voor onderhoud tot wel 20%. 
  • Een strakke planning en organisatie, waardoor je op tijd weet waar je aan toe bent.
  • Vakmanschap en kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt, dus korte lijnen in de communicatie.

Heb je interesse in het opstellen van een meerjarenplan? Neem vrijblijvend contact met ons op.