• Home
  • Schildersblog
  • De Winterschilder: Ook voor buiten schilder- en onderhoudswerkzaamheden
Winterschilder Bonke 2023
Geplaatst op 5 december 2023

De Winterschilder: Ook voor buiten schilder- en onderhoudswerkzaamheden!

In de winter is het ook mogelijk om het buitenschilderwerk aan te pakken. Zelfs met lage temperaturen, regen en wind kunnen wij het schilderwerk aan de buitenkant van jouw woning, bedrijf, bedrijfshal, fabriek, opslagruimte of kantoor uitvoeren. 


Speciale verf voor lage temperaturen

Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden werken wij met speciale verf van hoge kwaliteit. Deze verf droogt extra snel bij lage temperaturen. Hierdoor hebben de weersomstandigheden geen invloed op ons schilderwerk.

Effectieve afschermingstechnieken in de winter

Daarnaast is het ook mogelijk om jouw woning, bedrijf, bedrijfshal, fabriek, opslagruimte of kantoor af te schermen met verschillende soorten kappen en zeilen. Zo gebruiken wij voor het afschermen van een gevel over de volle breedte een regenscherm waaronder nog voldoende ruimte is voor een ladder, trap of een kleine rolsteiger. Bij het gebruik van een gevelsteiger, wordt de gehele steiger afgeschermd met een zeil. Hierdoor blijft het voor ons mogelijk om onder alle omstandigheden te blijven schilderen.


Winterschilder actie

Is jouw woning of pand toe aan schilder- of onderhoudswerkzaamheden deze winter? Vraag dan nu je Winterschilder aan! Met de Winterschilder actie profiteer je momenteel als particulier of bedrijf van een scherpe prijs op uw offerte én bij offertes vanaf € 2000,- ontvang je gratis kleuradvies van Roodbosch Interieurstyling bij je thuis of op uw kantoor!