bonke ips2000 planmatig onderhoud  kwaliteit
Geplaatst op 24 juli 2020

Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven?


Met IPS 2000 biedt Bonke & zn. planmatig onderhoud van hoge kwaliteit aan. Sinds 2002 voeren wij planmatig onderhoud uit bij tientallen bedrijven.

Als bedrijf wilt u graag opvallen tussen alle andere bedrijven, een strakke en mooie uitstraling is dan erg belangrijk. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat het pand goed wordt onderhouden. Het is lastig om zelf te zien wanneer dit moet gebeuren, vaak is het dan al te laat. Om ervoor te zorgen dat dit onderhoud regelmatig gebeurd stellen we samen een planning op waarin komt vast te liggen welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Wij houden op deze manier uw pand/ complex voor de afgesproken periode voor de afgesproken prijs in de afgesproken staat. U weet dus wat u de komende jaren kunt verwachten.

Planmatig onderhoud heeft een aantal voordelen ten opzichte van normaal onderhoud. Doordat er op tijd professioneel onderhoud gepleegd wordt ontstaat er een kostenbesparing van circa 20%. Daarnaast heeft u geen omkijk naar het schilderwerk, dit komt omdat wij op vaste basis het gebouw inspecteren en op het juiste moment het benodigde onderhoud uitvoeren. Als laatste weet u wat u te wachten staat met betrekking tot de kosten voor de komende periode. We bieden daarnaast inspectierapporten, werkverslagen en het verftechnisch advies aan.

Projecten

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarbij we bezig zijn met planmatig onderhoud. 

OBS Prinseschool Prinsestraat

Bekijk project

VvE Rietfontein Colenstostraat

Bekijk project

Stadskantoor Enschede

Bekijk project

Vrijblijvend onderhoudsadvies

Maak een afspraak voor een vrijblijvend onderhoudsadvies om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Via onderstaande knop komt u op de pagina Planmatig onderhoud, onderaan de pagina kunt u het formulier invullen