Gevelbeplating laten reinigen door Bonke blog
Geplaatst op 29 juli 2021

Gevelbeplating laten reinigen door Bonke

Gecoilcoate staalplaat is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Miljoenen vierkante meters gevels en daken in Nederland zijn bekleed met gecoilcoate staalplaat. U vindt dit soort staalplaat bijvoorbeeld bij fabriekshallen, kantoren, winkelcentra, loodsen en sportcomplexen. In dit blogartikel vertellen we je meer over Gevelbeplating en wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.

Wat is Gevelbeplating?

Gevelbeplating wordt ook wel staalplaat genoemd. Gecoilcoate staalplaat is verzinkt staal dat direct vanaf de rol in één of meerdere verflagen aangebracht krijgt. Deze staalplaat is erg sterk en goed te vormen daarnaast is het licht in gewicht. De verflagen zorgen ervoor dat de staalplaat beschermt is tegen de verschillende weersinvloeden en de werking hiervan, daarnaast zorgen de verflagen voor kleur en glans.

Onderhoud aan gevelbeplating

Het is belangrijk om de staalplaten regelmatig te onderhouden. In de loop van de tijd hoopt vuil zich op gevels en daken op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof, zand of bijvoorbeeld agressieve stoffen. Wanneer de staalplaten regelmatig gereinigd worden, blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen langer behouden. Wij kunnen u met dit onderhoud helpen.

Naast het onderhoud kunnen wij u ook met reparaties helpen denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbrengen van een nieuwe coating of uitdeuken van deuken.