bonke schilderbedrijf friesland campina borculo werzaamheden renovatie
Geplaatst op 9 december 2020

De renovatie van Friesland Campina

Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft voor Friesland Campina in Borculo verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de renovatie van het pand is de fabriek een paar weken stilgelegd. Uniek aan dit project is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een hele strakke planning, waarbij gewerkt wordt in ploegen om de tijd dat de fabriek stil ligt zo kort mogelijk te houden. 

De werkzaamheden

Wij hebben schilderwerk aan de staalconstructie en de gemetselde binnenwanden uitgevoerd. Eerst hebben we de stalen en stenen ondergronden voorbehandeld. De staalconstructie is gereinigd door middel van ijsstralen. Ijsstralen is een droge reinigingstechniek waarbij droogijs met grote kracht op het oppervlakte wordt gespoten. Op deze manier wordt ook heel hardnekkig vuil verwijderd. De afwerking wordt gedaan met producten van Remmers Bouwchemie. Voor deze werkzaamheden is er een uitgebreid VGM-plan gemaakt (veiligheid, gezondheid en milieu) om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en om te zorgen dat er veilig voedingsmiddelen kunnen worden geproduceerd in de fabriek. 

Wij hebben ruime ervaring met schilderwerken in de levensmiddelen- en voedingsmiddelen industrie. Samen met onze verfleverancier zorgen wij voor de juiste producten en middelen voor uw project. 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

 Wilt u meer projecten zien waaraan wij hebben gewerkt? 

Een kijkje achter de schermen tijdens de renovatie