Gevelreiniging door Schildersbedrijf Bonke & Zn
Geplaatst op 24 april 2019

Gevelreiniging door Schildersbedrijf Bonke & Zn

Vandaag gaan we het hebben over een dienst waar je niet meteen aan denkt bij Schildersbedrijf Bonke & Zn, namelijk gevelreiniging. Vandaag vertellen wij meer over onze dienst en wat je van ons kunt verwachten.


Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is simpelweg het vuil weghalen op gebouwen, huizen, etc. waar het niet hoort. Door het reinigen van de gevel wordt hij weer aantrekkelijk en ziet jouw pand er verzorgd uit. Ook biedt gevelreiniging bescherming aan jouw pand.

 

Waarom gevelreiniging?

Na een tijdje begint een pand of woning steeds meer vervuild te raken. Vervuilde gevels zijn ook storend en maakt het gebouw minder aantrekkelijk en representatief.

Vervuilde gevels zijn niet alleen niet mooi, maar kunnen ook de duurzaamheid van de gevel beïnvloeden en zelfs schade aanrichten. Om dat te voorkomen is onderhoud van de gevel erg belangrijk. Het reinigen en conserveren van gevels voorkomt dan ook schade.

 

Wanneer is het tijd voor gevelreiniging?

Elk pand moet eens in de zoveel tijd gereinigd worden. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en biedt bescherming. Wanneer gevelreiniging moet gebeuren en hoe vaak, hangt af van het pand. Voor een autoshowroom is het bijvoorbeeld belangrijker dan bijvoorbeeld een kantoorpand. Het beste is om een vaste periode te bepalen wanneer de gevels worden gereinigd, het verschilt per pand wat hiervoor het beste is.

 

Onze techniek

Om de gevels optimaal te reinigen en bescherming te bieden maken wij gebruik van vochtstraaltechniek. Door vochtstraaltechniek wordt stofvorming tot een minimum beperkt. Vochtstraaltechniek wordt ook gebruikt voor het verwijderen van oude verflagen, graffiti en walshuid bij staalconstructies.