Schildersbedrijf Bonke & Zn. beglazing
Geplaatst op 17 juni 2021

Van enkel glas naar isolatieglas

Schildersbedrijf Bonke beglazing

Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. kunt u terecht voor de plaatsing van verschillende glassoorten. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden/renovatie maar ook vervangen van gebroken glas. In dit blogartikel leggen we je uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glaszetten.

Het plaatsen van glas

Naast dat wij het glas bij u kunnen vervangen, zorgen wij ook voor het bestellen van het nieuwe glas en het vervoer. 

Voor het plaatsen van nieuw glas moet eerst het oude glas verwijderd worden. Wanneer het oude glas is verwijderd zetten we het kozijn in de grondlaag. Hierna kan het nieuwe glas geplaatst worden. Wanneer het dit geplaatst is werken we alles netjes af, we zorgen ervoor dat het afgekit wordt en dat het houten kozijn wordt afgelakt. 

Benieuwd naar hoe het plaatsen van beglazing in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande video.

Glasherstel bij een kapotte ruit

Wij kunnen u ook helpen wanneer u een kapotte ruit heeft. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is. Mocht het nodig zijn, wanneer glas bijvoorbeeld niet op voorraad is, dan kunnen we ook een noodvoorziening aanbrengen.

Welke soorten glas kunnen wij plaatsen?

Schildersbedrijf Bonke kan veel verschillende soorten glas plaatsen. Zo kunnen wij zowel binnen- als buitenbeglazing plaatsen. Daarnaast kunnen wij ook isolatie-, enkel-, veiligheids-, zonwerend-, geluidswerend- en brandwerend glas plaatsen. Alle beglazing wordt altijd volgens de laatste NEN-normen geplaatst.

Wilt u uw beglazing laten vervangen of wilt u graag binnenbeglazing laten plaatsen neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.