Gevelbeplating onderhoud door Bonke
Geplaatst op 11 maart 2022

Gevelbeplating onderhoud door Bonke

Naast het schilderwerk wat wij uitvoeren kun je ons ook kennen van verschillende andere diensten. Vorige week vertelde we je al iets over gevelreiniging. Naast gevelreiniging kunnen wij ook de reiniging en onderhoud van gevelbeplating uitvoeren. Veel gevels en daken in Nederland zijn bedekt met de gecoilcoate staalplaten. Net zoals bij stenen gevels kan ook de gevelbeplating vuil worden. Om de kleur, glans en technische eigenschappen te behouden is het belangrijk dat de beplating regelmatig schoongemaakt wordt.

Wat is Gecoilcoate staalplaat?

Gecoilcoate staalplaat is vlak, verzinkt staal dat direct vanaf de rol in de staalfabriek één of meerdere verf lagen (coating) aangebracht krijgt. Deze staalplaat heeft als voordeel dat het licht in gewicht is maar ook dat het een sterk en goed te vormen is. De coating zorgt ervoor dat de staalplaat beschermt is tegen werking van weersinvloeden en het geeft het materiaal kleur en glans.

Onze ervaring met gevelbeplating

Wij hebben in de afgelopen jaren bij meerdere bedrijven hun gevelbeplating mogen onderhouden, een aantal van deze bedrijven zijn: de Makro in Hengelo, Urenco in Almelo, de Grolsch binnenhaven in Enschede en Philips in Nijmegen.

Ben je geïnteresseerd in de toepassing van schilderwerk op staalplaten of wil jij jouw gevelbeplating laten reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.