Gevelreiniging door Bonke
Geplaatst op 4 maart 2022

Gevelreiniging door Bonke

Bonke heeft haar dienstenpakket in de afgelopen jaren uitgebreid, zo kunnen wij tegenwoordig ook jouw gevels reinigen. Een gevel van een gebouw is het eerste wat mensen zien als ze bij je op bezoek komen. Het is daarom belangrijk om je gevel schoon te houden. In de loop van de tijd kan een gevel erg vies worden, dit komt onder andere door de verschillende seizoenen. Daarnaast kan de viezigheid voor schade zorgen. Daarom is het belangrijk dat je jouw gevel goed onderhoudt. In dit blogartikel leggen we uit hoe vaak je een gevel moet laten reinigen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Hoe vaak moet een gevel worden gereinigd?

Hoe vaak jouw gevel moet worden schoongemaakt is afhankelijk van de ligging van het pand. Ligt het pand bijvoorbeeld op een beschutte plek dan zou eens in de vijf jaar voldoende zijn. Echter als het pand aan zee ligt of op een andere plek waar het veel te verduren krijgt, bijvoorbeeld vol in de zon, dan zou het eens in de twee jaar moeten gebeuren. Voor advies omtrent hoe vaak jouw gevel gereinigd moet worden kun je ook bij ons terecht.

Om de gevels optimaal te reinigen en bescherming te bieden maken wij gebruik van vochtstraaltechniek. Door vochtstraaltechniek wordt stofvorming tot een minimum beperkt. Vochtstraaltechniek kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van oude verflagen, graffiti en walshuid bij staalconstructies.

Wil jij jouw gevel laten reinigen of advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op