Bonke SROI
Geplaatst op 29 december 2021

Het social return on Investment van Bonke

Wij hebben veel ervaring op het gebied van SROI (Social Return On Investment), maar wat is dit precies? SROI is het investeren in de toekomst door het vak vroegtijdig te leren aan de leerlingen. Hiervoor werken wij veel samen met Vakschool het Diekman.

Denken aan de toekomst

Bij Bonke denken wij ook aan de toekomstige vakmensen die nu nog op school zitten. Om de komende vakmensen zoveel mogelijk klaar te stomen voor de schilderswereld werken wij veel samen met vakschool Het Diekman. De leerlingen van vakschool het diekman gaan dan onder professionele begeleiding van Bonke & Zn. aan de slag met het schilderen op verschillende locaties.

Het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen kan niet alleen voor ons een voordeel zijn maar ook zeker voor de leerlingen, door onze professionele hulp kan de leerling veel ervaring opdoen en krijgt hierdoor een reële kans op de arbeidsmarkt. Wij hebben zelf ook een aantal oud-leerlingen in dienst.

Meer weten over SROI en onze samenwerking met Vakschool Het Diekman? Wij vertellen er graag over. Neem contact met ons op.