bonke schildersbedrijf winterschilder winter binnenschilderwerk
Geplaatst op 19 november 2019

De werkzaamheden van de winterschilder

Schildersbedrijf Bonke & Zn biedt met de winterschilder divers binnenschilderwerk aan. In deze blog zetten we de werkzaamheden op een rijtje.

Traditioneel schilderwerk
Schildersbedrijf Bonke & Zn helpt u met professioneel advies over binnenschilderwerk, behangwerk en herstel van beschadigingen. Onze schilders voorzien uw woning van kwalitatief binnenschilderwerk.

Wandafwerking
De manier waarop u uw wanden bekleedt bepaalt voor een groot deel de uitstraling en de sfeer van een ruimte. Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden, waarbij zowel de functie als het decoratieve aspect aan bod komen. Schildersbedrijf Bonke en Zn kan u helpen met uw wandafwerking.

Kunststofvloeren
Bonke & Zn is up-to-date met de laatste verfsystemen en technologie. Onze vakmensen hebben de ervaring en kennis om prachtige vloeren te leggen.

Beglazing
Wij plaatsen allerlei soorten glas zoals enkele-, isolerende-, veiligheids-, zonwerende-, geluidswerende- en brandwerende beglazing. Daarnaast kunt u ook voor glasherstel bij ons terecht.

Naast binnenschilderwerk kunt u ons ook voor buitenschilderwerk inschakelen. Hierover kunt u meer vinden op de winterschilder pagina.