Bonke de Winterschilder
Geplaatst op 2 september 2021
Bonke de Winterschilder

De Winterschilder

We kunnen hopelijk nog van een lange nazomer genieten, maar toch komt het herfst- en winterseizoen weer langzaam in zicht. De winter is hét moment om uw binnenschilderwerk te laten doen. We kunnen de werkzaamheden snel en geheel naar uw wensen en eisen uitvoeren. We kunnen in de winter overigens ook buiten voor u aan de slag. We stemmen de werkzaamheden en materialen dan aan de omstandigheden aan.

De Winterschilder binnen

We hebben het afgelopen anderhalf jaar allemaal veel tijd thuis doorgebracht. En dus zijn u vast wel een aantal onderhoudswerkzaamheden opgevallen. Bonke kan u een aantal klussen uit handen nemen, waaronder: schilderwerk, stukadoorswerk, vloerafwerking en beglazing. Het hoeft natuurlijk niet alleen om onderhoud te gaan, u kunt ook gewoon zin hebben in een nieuwe ‘look & feel’ in uw huis. Hoe dan ook is de winter het ideale seizoen om schilderwerkzaamheden binnenshuis uit te voeren. In de winter doen we bij voorkeur binnen schilderwerk omdat we daarbij niet van de weersomstandigheden afhankelijk zijn. Maar dat betekent niet dat we geen buitenschilderwerk kunnen doen.

De Winterschilder buiten

Als we buiten aan de slag gaan, schermen we het werk goed af zodat we geen last van de weersomstandigheden hebben. Daarnaast werken we met een speciale verf die extra snel droogt bij lage temperaturen. De luchtvochtigheid is de grootste risicofactor bij buiten schilderwerk in de winter. Daarom checken we altijd eerst de luchtvochtigheid. Afhankelijk daarvan worden de materialen uitgezocht waarmee we het buiten schilderwerk uitvoeren.

De Winterschilder voor particulieren en bedrijven

De Winterschilder is er zowel voor particulieren als bedrijven. We komen graag bij u thuis of bij uw bedrijf langs voor een persoonlijk advies. Ons advies: vraag de offerte voor Winterschilder 2021/2022 nu al aan. Dat bent u deze winter van een plekje verzekerd.

Speciale aanbieding

Met de Winterschilder 2021/2022 actie ontvangt u nu 10% korting op uw offerte en bij offertes vanaf €2.000,- ontvangt u gratis kleuradvies op uw locatie van Roodbosch Interieurstyling.