Schildersbedrijf Bonke Winterschilder 2020
Geplaatst op 13 januari 2022

De Winterschilder

De winterschilder zit tegen het einde aan. De winter is hét moment om uw binnenschilderwerk te laten doen. Wij kunnen de werkzaamheden snel en geheel naar uw wensen en eisen uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij in de winter ook buiten voor u aan de slag, we schermen het werk dan goed af zodat we geen last van de weersomstandigheden hebben. Daarnaast werken we met een speciale verf die extra snel droogt bij lage temperaturen. 

Wat is het voordeel van de winterschilder? 

Met de Winterschilder 2021/2022 actie ontvangt u momenteel 10% korting op uw offerte én bij offertes vanaf €2000,- ontvangt u gratis kleuradvies op uw locatie van Roodbosch Interieurstyling. Daarnaast heeft de winterschilder een korte wachttijd. We kunnen op vrij korte termijn bij u aan de slag. 

De Winterschilder werkt vooral binnen

In de winter doen we bij voorkeur binnen schilderwerk omdat we daarbij niet van de weersomstandigheden afhankelijk zijn. Het gaat dan vooral om traditioneel binnenschilderwerk, maar ook stukadoorswerkzaamheden, vloerafwerking en beglazing plaatsen kunnen we voor u uitvoeren. Buitenschilderwerk is lastiger in de winter omdat bij te lage temperaturen het chemische proces in de verf minder goed werkt, daarnaast droogt de verf lastiger waardoor het niet goed uithardt. Ook is er meer kans op regen of sneeuw en daar kan het schilderwerk door worden aangetast.

Kan de Winterschilder ook buiten werken?

Ja, toch is het wel mogelijk om buiten schilderwerk te verrichten. Er wordt dan gebruik gemaakt van hulpmiddelen om de werkplek af te schermen, bijvoorbeeld doorwerkschermen en speciale verfsoorten. De luchtvochtigheid is het grootste risico bij buitenschilderwerk in de winter. Daarom controleren we die altijd voordat we aan het werk gaan. 

Wilt u een offerte ontvangen voor de Winterschilder met 10% korting? Neem dan contact op. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.