Gietvloeren aanbrengen door Schildersbedrijf Bonke & Zn
Geplaatst op 29 augustus 2022

Gietvloer of rolcoatingvloer, welke vloer past bij uw bedrijfsruimte/ woning?

Wilt u graag een strakke vloer die gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft? Dan is een kunststofvloer misschien wel iets voor u. Schildersbedrijf Bonke is gespecialiseerd in het leggen van kunststofvloeren.


Verschillende kunststofvloeren

Er bestaan verschillende kunststofvloeren, de vloeren die wij aanbieden zijn gietvloeren en rolcoatingvloeren.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik. De vloer heeft een moderne uitstraling, is naadloos en kan in vrijwel iedere ruimte worden aangebracht. De vloer is vaak slechts een paar millimeter dik waardoor het in de meeste gevallen direct kan worden aangebracht op de bestaande vloer. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud, waterbestendig en stoot- en slijtvast. Gietvloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming.

Rolcoatingvloeren

De rolcoatingvloer is vooral geschikt voor bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen, parkeergarages, lokalen, kleedkamers en galerijen. De vloer is stootvast, slijtvast en vloeistofdicht wat zorgt voor een eenvoudige reiniging. Er bestaan drie soorten rolcoatingvloeren namelijk de epoxy vloercoating, de polyurethaan vloercoating en de acrylaat vloercoating. Wilt u meer over deze verschillende rolcoatingvloeren weten, klik dan op onderstaande knop.

Hoe brengen wij de kunststofvloeren aan?

In onderstaande video laten we zien hoe we het proces zien van een gietvloer aanbrengen.

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van kunststofvloeren of welke vloer voor uw ruimte het meest geschikt is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u alles over de mogelijkheden.