In de winter de buitenkant van uw woning schilderen
Geplaatst op 15 december 2021

In de winter de buitenkant van uw woning schilderen

Schildersbedrijf bonke afgeschermd schilderen

Wij willen jou het hele jaar door helpen met werkzaamheden aan jouw woning, zowel met goed weer als met minder goed weer. Nu de winterdagen er weer aankomen en het vaker regent of sneeuwt gaan mensen er snel vanuit dat wij alleen maar binnenwerkzaamheden uitvoeren, maar dit is zeker niet het geval.

Ook met slecht weer

Zelfs wanneer de regen uit de lucht komt vallen kunnen wij jouw woning of pand voorzien van buitenschilderwerk. Dat komt omdat wij gebruik maken van een speciale soort verf, deze verf droogt sneller bij lage temperaturen waardoor het opdroog proces minder lang nodig heeft.

Afgeschermd te werk

Naast dat wij speciale verf gebruiken schermen wij de werkplek goed af waardoor eventuele regen of sneeuwval geen invloed heeft op ons schilderwerk. Voor het afschermen van de werkplek gebruiken wij verschillende soorten kappen en zeilen. Zodra wij een gevel over de hele breedte moeten afschermen is een regenscherm hier goed geschikt voor, onder dit regenscherm is genoeg ruimte om een lade of rolsteiger kwijt te kunnen.

Voordeel met de winterschilder

Met de winterschilder 2021 actie kunt u 10% korting krijgen op uw offerte én bij offertes vanaf €2000,- krijgt u gratis kleuradvies op uw locatie van Roodbosch Interieurstyling.

Wil je een offerte ontvangen voor de winterschilder met 10% korting? Neem dan contact met ons op.