• Home
  • Schildersblog
  • Schildersbedrijf Bonke en Zn: Specialist in Parkeergarage Onderhoud en Afwerking
Schildersbedrijf Bonke en Zn: Specialist in Parkeergarage Onderhoud en Afwerking
Geplaatst op 31 mei 2023

Schildersbedrijf Bonke en Zn: specialist in parkeergarage onderhoud en afwerking

Heb je ooit stilgestaan bij de staat van parkeergarages die al jaren intensief worden gebruikt? Door slijtage en beschadigingen kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals vervaagde of beschadigde bewegwijzering en veiligheidsmarkeringen die moeilijk zichtbaar zijn.

Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van volledig onderhoud en afwerking van bestaande en nieuwe parkeergarages. Of het nu gaat om het spuiten van wanden en plafonds, het herstellen van schade aan muren en vloeren, of het aanbrengen van nieuwe belijning en veiligheidsmarkeringen, wij nemen het voor je uit handen.


Duurzame oplossingen voor parkeergarages

Airless spuiten: efficiënte verfbehandeling voor grote oppervlaktes

Het airless spuiten van wanden en plafonds in parkeergarages is een uitstekende methode om grote oppervlaktes snel en gelijkmatig te behandelen. Voordat we beginnen, zorgen we voor de nodige voorbereidingen, zoals het kitten en afplakken van specifieke gebieden. Vervolgens gebruiken we een airless spuitmachine om de verf gelijkmatig aan te brengen. Deze techniek is uitermate geschikt voor de koude omgeving en ruime oppervlaktes in parkeergarages. Zelfs bij winterse temperaturen en koude wanden en plafonds zorgt de verwarmde verf in het speciale vat, samen met warmtedekens, ervoor dat we snel en nauwkeurig kunnen spuiten.

Brandwerende verf: bescherming in geval van brand

Steeds vaker zien we het gebruik van opschuimende brandwerende coatings als alternatief voor brandwerende platen of bespuitingen. Parkeergarages en structuren van staal of beton kunnen baat hebben bij deze brandwerende verf. Deze verf kan in elke gewenste kleur worden gemengd, zodat het naadloos aansluit bij de bestaande wanden en plafonds.

Brandwerende verf zorgt ervoor dat een gebouw of materiaal gedurende een bepaalde tijd brandvrij blijft in geval van een brand. Afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen en het type materiaal kan een brandwerendheid van 30 tot 120 minuten worden bereikt. Bij blootstelling aan hitte zwelt de verf op tot een schuimende laag die de brand tijdelijk tegenhoudt of beperkt. Dit geeft mensen in de parkeergarage de gelegenheid om te vluchten en biedt de brandweer extra tijd om ter plaatse te kunnen komen.


Duurzame vloeroplossingen voor parkeergarages

Om te voldoen aan diverse eisen, zoals antislip, vloeistofdichtheid en elektrische geleiding, beschikken wij over de nieuwste technologie, geavanceerde apparatuur en ervaren medewerkers om gietvloeren en rolcoatingvloeren professioneel aan te brengen en te herstellen in parkeergarages.


Verbeterde navigatie en veiligheid in parkeergarages

Ook het aanbrengen en herstellen van belijning en bewegwijzering op vloeren en wanden is iets wat wij voor jou kunnen oppakken. We maken gebruik van kleur- en slijtvaste verf en wij voegen waar nodig antislipmaterialen toe, zodat jouw bezoekers niet alleen duidelijk kunnen zien waar ze naartoe moeten, maar ook veilig over de markeringen kunnen lopen zonder dat zij uit glijden.


Planmatig onderhoud voor langdurige resultaten

Wil je de komende jaren volledig ontzorgd worden wat betreft regelmatig onderhoud en de bijbehorende kosten? Ga dan voor ons planmatig onderhoud. Samen met jou stellen we een meerjarenplan op, waarin we precies vastleggen welke werkzaamheden wanneer plaatsvinden. Met een onderhoudscontract bespaar je tot wel 20% op je onderhoudskosten! Het belangrijkste is dat je zeker weet dat je bezoekers altijd veilig kunnen parkeren in een nette en goed onderhouden parkeergarage.


Video afwerking parkeergarages