Planmatig onderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

Onderhoud is belangrijk voor de uitstraling, het leefcomfort en de waarde van vastgoed. Voor appartementencomplexen en andere gemeenschappelijke woonvoorzieningen bent u als Vereniging van Eigenaren (VvE) daarvoor verantwoordelijk. Schilderwerk is natuurlijk een van de onderhoudswerkzaamheden waar u mee te maken hebt. Daarvoor kunt u bij Schildersbedrijf Bonke & Zn. terecht, dat wist u al. Maar wist u ook dat we veel meer dan alleen schilderwerk doen zoals: 

 • beton onderhoud
 • beglazing
 • spuitpleisterwerk
 • kunststofvloeren 
 • gevelreiniging en -beplating 
 • beton- en houtreparatie
 • mutatie onderhoud

Een uitgebreid pakket aan onderhoudsdiensten die stuk voor stuk vragen om een meerjarenplanning. En die kunnen we voor u maken. Dus waarom de werkzaamheden afzonderlijk uitbesteden of een duur tussenbureau inschakelen als u bij ons een prachtig totaalpakket aan diensten kunt afnemen? Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten en organisatie.Hoe werkt ons plan voor Vereniging van Eigenaren (VvE)?

Wat bent u de komende jaren van plan met uw vastgoed? Heeft de VvE een strategie bepaald? Is er een structuur waar we gebruik van kunnen maken? Zijn de wensen en eisen in kaart gebracht? Dit soort informatie hebben we nodig om een meerjarenplan te kunnen maken. 

Een overzicht van de werkzaamheden en uw investering.

We maken een meerjarenplanning voor u voor de binnen- en buitenkant van het gebouw. Daarin wordt gespecificeerd wat de werkzaamheden en de kosten daarvoor zijn. In het scenario wordt ook aangegeven wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Op die manier heeft u overzicht en weet u precies wat u de komende jaren aan kosten moet reserveren. Bovendien heeft u een mooi naslagwerk bij de hand voor uw bewoners als zij vragen over het onderhoud hebben. 

Een goed basissysteem om de komende jaren op verder te bouwen

In het onderhoudsplan wordt bijgehouden wat er voor de werkzaamheden nodig is aan materialen en inzet van onze vakmensen. Er is dus altijd een basis om op terug te vallen mocht er onverhoopt iets in de omstandigheden veranderen. 

Hoe staat het met uw vastgoed? Op basis van een schema nemen wij contact met u op, inspecteren het gebouw en brengen verslag bij uit. Wat is de staat van onderhoud van uw appartement of woonvoorziening? Wat is urgent om aan onderhoud uit te voeren en wat kan nog wel een tijdje wachten? Zijn er specifieke wensen van de bewoners? Wat moet er aan de buitenkant van het gebouw gebeuren en wat aan de binnenkant? Waar liggen de prioriteiten? Op basis van al deze gegevens bepalen we de uitgangspositie voor de komende jaren.

Aan de hand van de inspecties wordt bekeken wat het beste moment is om de verschillende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de urgentie, prioriteiten en de seizoenen waarin de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd. Door de meerjarenplanning weet u ook wanneer u uw bewoners over het onderhoud moet informeren.


Wat levert het u als Vereniging van Eigenaren (VvE) op? 

We nemen u een bak werk uit handen, u weet voor de komende jaren welke werkzaamheden er op de planning staan, wanneer dat wordt uitgevoerd en hoeveel dat kost. U kunt daarover dus ook duidelijk zijn naar de bewoners. Maar er zijn meer voordelen: 

 • Een vermindering in de kosten voor onderhoud tot wel 20%. 
 • Een strakke planning en organisatie, waardoor u op tijd weet waar u aan toe bent.
 • Vakmanschap en kwaliteit.
 • Eén aanspreekpunt, dus korte lijnen in de communicatie.


Voorbeeld van een project

We hebben verschillende voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben voor Verenigingen van eigenaren. Een voorbeeld daarvan vind u als u op de onderstaande knop drukt.


Hoe regelt u dat?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. We komen dan bij u langs om het onderhoud te checken en vervolgens een meerjarenplan met bijpassende offerte te maken. 

Contactgegevens

U dient akkoord te gaan met het privacy statement.