Friesland Campina

Opdrachtgever: Friesland Campina Domo, Toren 8 Borculo
Schilderwerk: staalconstructie en gemetselde binnenwanden

Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft schilderwerk aan staalconstructie en gemetselde binnenwanden uitgevoerd bij Friesland Campina. Deze fabriek is voor deze renovatie een paar weken stil gelegd. Wat uniek is aan dit project is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een strakke planning. Hierbij is gewerkt in ploegen om de tijd dat de fabriek stil ligt zo kort mogelijk te houden.

project Bonke & Zn Friesland Campina

De werkzaamheden

De werkzaamheden die we hebben verricht bestaan uit het voorbehandelen van de stalen en de steenachtige ondergronden. De staalconstructie is eerst gereinigd door middel van ijsstralen. Ijsstralen is een droge reinigingstechniek waarbij droogijs met grote kracht op het oppervlakte wordt gespoten. Op deze manier kan hardnekkig vuil worden verwijderd. De afwerking vindt plaats met producten van Remmers Bouwchemie. Voor deze werkzaamheden is een uitgebreid VGM-plan gemaakt (veiligheid, gezondheid en milieu) om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen en omdat er later weer voedingsmiddelen worden geproduceerd.

Wij hebben ruime ervaring met schilderwerken in de levensmiddelen- en voedingsmiddelen industrie. Onze verfleverancier en wij zullen voor u de juiste producten en middelen gebruiken volgens de norm voor de voedingsmiddelen industrie.

Contactgegevens