Henriëtte Hartsenkliniek Tactus

Opdrachtgever: Henriëtte Hartsenkliniek Tactus 
Werkzaamheden: buiten- en binnen schilderwerk

In 2018 zijn wij bezig geweest met het buitenschilderwerk van het pand van Henriëtte Hartsenkliniek Tactus in Zutphen. Hierbij hebben we onder andere de raam- en deurkozijnen van een nieuwe laag verf voorzien. In 2020 hebben zij ons weer benaderd om nu de binnenkant van het pand te voorzien van nieuw schilderwerk. Hierbij zijn de wanden, deuren, kozijnen, plinten, radiatoren en aftimmeringen geschilderd.

Als u dit om de zoveel jaar laat doen zorgt u ervoor dat uw pand er altijd verzorgd uit blijft zien. U kunt bij onze dienst schilderwerk hier meer informatie over vinden.

Over Henriëtte Hartsenkliniek Tactus

Cliënten kunnen bij Henriëtte Hartsenkliniek Tactus terecht voor een crisisopname en/of wanneer ze onder begeleiding willen werken aan een detoxbehandeling. Ook is JusTact aanwezig op deze locatie, JusTact is de forensische verslavings polikliniek voor cliënten waarbij sprake is van forensische problematiek in combinatie met verslavingsproblematiek. 

Cliënten kunnen op deze locatie terecht voor klinische behandeling, medische zorg en verslavingsbehandeling. Daarnaast biedt Tactus een opnameafdeling en is er de mogelijkheid tot woonbegeleiding.

Contactgegevens