Project Hogeschool Saxion

Opdrachtgever: Dura Vermeer
Schilderwerk: diverse binnenschilderwerkzaamheden

De zomervakantie is bij uitstek de periode om schilderwerk bij scholen uit te voeren. Een onderwijsinstelling als Saxion is eigenlijk voortdurend bezig met renovaties, herindelingen en onderhoud. In augustus 2019 heeft Bonke & Zn in opdracht van Dura Vermeer diverse binnenschilderwerkzaamheden uitgevoerd bij de School of Commerce & Entrepeneurship bij de locatie in Enschede. Door de herindeling en het realiseren van extra kantoren moest het schilderwerk ook onderhanden worden genomen. Een flinke klus die naar volle tevredenheid is uitgevoerd. De docenten en studenten kunnen het nieuwe studiejaar in een volledig gerestylede en frisse werk- en studeeromgeving beginnen.


Werkzaamheden 2021

In de zomer van 2021 verrichten we weer werkzaamheden in het Saxion. Deze zomer zijn we bezig met binnenschilderwerk en brengen we brandwerende voorzieningen aan zoals brandwerende beglazing in de trappenhuizen.


Over Saxion

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal, doet praktijkgericht onderzoek en biedt een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing. In Enschede vormen de diverse Saxion gebouwen de Enschedese Stadscampus.  

Project Hogeschool Saxion door Schildersbedrijf Bonke
Project van Schildersbedrijf Bonke voor Hogeschool Saxion

Contactgegevens