Panden van kinderopvang Partou

Opdrachtgever: Kinderopvang Partou
Werkzaamheden: Binnenschilderwerk meerdere locaties

Bonke heeft het binnenschilderwerk uitgevoerd van meerdere vestigingen van Partou (samenvoeging Smallsteps en “oude” Partou). Partou is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO) en combinaties van kinderdagverblijven en BSO’s.

Het binnenschilderwerk van kinderopvanglocaties is een complexe opdracht, omdat er op doordeweekse dagen door het hele pand groepen kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar van ’s ochtends vroeg tot minimaal 18.00 uur aanwezig zijn. In nauw overleg met de locatiemanagers van de verschillende locaties is een strakke planning opgesteld, waarbij de schilderwerkzaamheden voornamelijk in de vakanties plaatsvonden. Vakanties zijn voor de kinderopvang rustigere periodes, maar ook dan zijn er wel kinderen aanwezig, dus ook tijdens de vakantie is rekening gehouden met de aanwezigheid van kinderen en welke ruimtes wanneer beschikbaar waren.

Veilig werken

Bij een kinderopvanglocatie is veilig werken extra belangrijk. Onze schilders volgden alle veiligheidsvoorschriften extra zorgvuldig op en zorgden er voor dat de ruimtes waar ze op dat moment bezig waren volledig afgesloten waren en bleven totdat alle verfbenodigdheden, steigers en ladders opgeruimd waren en de vloeren schoon opgeleverd konden worden.

Verf op waterbasis

Bij Bonke werken we al jaren met verf op waterbasis (Acrylverf. De verf is minder schadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Daarnaast biedt verf op waterbasis vele voordelen: de verf is geurarm, sneldrogend en kleurvast. Eigenschappen die bij het schilderwerk op een kinderopvanglocatie extra goed uitkwamen. Hierdoor konden de ruimtes die geschilderd waren weer snel in gebruik genomen worden, zodat de kinderen maximaal een dag later weer konden spelen in hun volledig geschilderde en frisse groep.

Kras- en stootvaste verf

Op een kinderdagverblijf en BSO wordt door veel kinderen tegelijk gegeten, gedronken en vooral veel gespeeld. Voor het binnenschilderwerk is bij de keuze voor de verf dan ook rekening gehouden met dit intensieve gebruik. Zo zijn de plinten en kozijnen voorzien van kras- en stootvaste verf en de muren zijn voorzien van verf waar je eenvoudig een doekje overheen kan halen.

Bij het aannemen van een opdracht houden we niet alleen rekening met de gewenste kleur, maar denken we ook mee met hoe we het schilderwerk in kunnen plannen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden er zo min mogelijk onder lijden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft door de keuze voor de verf aan te passen aan de gebruikers.

Over kinderopvang Partou

Partou staat al sinds 1984 voor professionele, veilige én toegankelijke kinderopvang die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Partou is de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. Op ruim 700 locaties bieden zij kinderdagverblijfopvang voor 0-4-jarigen en buitenschoolse opvang voor 4-13-jarigen.

Contactgegevens